Szponzorált tartalom
Az otthoni tárolás nagyban eltér a kis- és nagyvállalkozások számára előírt tárolási módszerektől. Utóbbiak esetében ugyanis mindenképp olyan megoldások kellenek, amelyek által nem sérül az áru és annak minősége is tovább fenntartható. A húsos ládák standard méretei által sokkal egyszerűbb a mozgatásuk, hiszen egymásra halmozva tárolhatják a raktárakban a hús vagy hal készítményeket, többek között. A tárolás mellett másik lényeges körülmény a szállítás, ahol szintén jó, ha bizonyos feltételeknek meg tud felelni a húsos láda. Ezek általában zárhatóak, hiszen szükség is van erre, hogy higiénikusan lehessen benne tartani a húsokat. Az ellátási láncba beletartozik a gyártó vagy üzem, amely feldolgozza az élelmiszert. Ezután egyszer tárolásra kerül az áru mindaddig, amíg el nem lehet szállítani. A következő lépésekben nagy- vagy kiskereskedelmi forgalomba kerülhet. Ez az út akár napokig is eltarthat, legalábbis mire a boltok polcaira kerül, emiatt kifejezetten fontos, hogy olyan tárolókban legyenek, amelyek kellő biztonságot tudnak nyújtani. Egészségügyi tanúsítvánnyal ellátott termékeket forgalmaz a Schoeller Allibert, amely magas színvonalon, a felhasználók igényeire nagy hangsúlyt fektetve biztosítja különféle húsos láda megoldásait!