Munkahelyi étkeztetés bevezetése.

munkahelyi étkeztetés

munkahelyi étkeztetés

Amikor az ember dolgozik, akkor nem árt, ha rendszeresen eszik, ha rendszeresen visz be a testébe tápanyagokat. (Pihenés alatt sem árt persze enni, de munkavégzés során nagyobb szükség van a táplálék bevitelére, ehhez nem fér kétség.) Ha a munkahelyi étkeztetés szervezett tud lenni, azaz a munkavállalónak nem kell azon gondolkodnia, nem kell arról külön gondoskodnia, hogy miképpen oldja meg azt, hogy ebédelni tudjon, az megkönnyíti azt, hogy a munkát végző munkaidőben ne gondoljon arra, hogy mit is rendeljen, hogy mikor ugorjon le a közeli kisboltba, étterembe stb. A munkahelyi étkeztetés szervezett lehet, ha Ön döntéshozóként felkeresi a TS Gastro oldalát, a tsgastro.hu cím alatt, és utánanéz annak, hogy milyen módon lehet szert tenni az Ön munkahelyén is arra, hogy az étkezés adott lehessen helyben! A munkahelyi étkeztetés szervezett lehet úgy is, ha bár nem üzemel helyben konyha, de az ételeket egy közeli főzőkonyháról szállítják át a munkavállalóknak. Tekintse át a TS Gastro ajánlatát, és éljen vele, ha úgy látja, mindenki jobban járna azzal, ha így bonyolódna le az étkezés Önöknél. Néha egy kis szervezéssel, némi energia befektetésével valódi csodákat lehet elérni!

A honlap további használatához a cookie-k használatát el kell fogadni. További információ

A cookie-k beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a cookie-k használatát.

Bezárás